Menu Obiadowe
Menu obiadowe BAR TARR
Menu 15. 04. 2024r.- 19. 04. 2024r
♦ Poniedziałek (zestaw 1)
Zupa żurek | 500 | ml |
Zrazy wieprzowe staropolskie w sosie | 100 | g |
Ziemniaki \ kasza \ ryż | 200 | g |
Surówka | ||
Napój | 200 | ml |
Cena | 20,00 | zł |
♦ Poniedziałek (zestaw 2)
Zupa żurek | 500 | ml |
Kotlet pożarski | 100 | g |
Ziemniaki \ kasza \ ryż | 200 | g |
Surówka | 100 | g |
Napój | 200 | ml |
Cena | 20,00 | zł |
♦ Wtorek (zestaw 1)
Zupa rosół z makaronem | 500 | ml |
Kotlet słoneczny | 100 | g |
Ziemniaki z wody | 200 | g |
Surówka | 100 | g |
Napój | 200 | ml |
Cena | 20,00 | zł |
♦ Wtorek (zestaw 2)
Zupa żurek | 500 | ml |
Szynka pieczona w sosie | 100 | g |
Ziemniaki \ kasza \ ryż | 200 | g |
Surówka | 100 | g |
Napój | 200 | ml |
Cena | 20,00 | zł |
♦ Środa (zestaw 1)
Zupa porowa | 500 | ml |
Kopytka z boczkiem | 300 | g |
Czerwona kapusta zasmażana | ||
Napój | 200 | ml |
Cena | 20,00 | zł |
♦ Środa (zestaw 2)
Zupa rosół z makaronem | 500 | ml |
Stek wieprzowy z cebulką | 100 | g |
Ziemniaki z wody | 200 | g |
Surówka | 100 | g |
Napój | 200 | ml |
Cena | 20,00 | zł |
♦ Czwartek (zestaw 1)
Zupa buraczkowa | 500 | ml |
Zraziki mielone w sosie pieczarkowym | 100 | g |
Ziemniaki z wody | 200 | g |
Surówka | 100 | g |
Napój | 200 | ml |
Cena | 20,00 | zł |
♦ Czwartek (zestaw 2)
Zupa porowa | 500 | ml. |
Udko z kurczaka po wiedeńsku | 160 | g |
Ziemniaki \ kasza \ ryż | 200 | g |
Surówka | 100 | g |
Napój | 200 | ml |
Cena | 20,00 | zł |
♦ Piątek (zestaw 1)
Zupa zacierka | 500 | ml |
Filet z morszczuka panierowany | 100 | g |
Ziemniaki \ kasza \ ryż | 200 | g |
Surówka | 100 | g |
Napój | 200 | ml |
Cena | 22,00 | zł |
♦ Piątek (zestaw 2)
Zupa buraczkowa | 500 | ml |
Wątróbka drobiowa z cebulką | 100 | g |
Ziemniaki \ kasza \ ryż | 200 | g |
Surówka | 100 | g |
Napój | 200 | ml |
Cena | 20,00 | zł |