
Menu Obiadowe
Menu obiadowe BAR TARR
Menu 28.07. 2025r.- 01.08 07. 2025r
♦ Poniedziałek (zestaw 1)
Zupa z fasolki szparagowej | 500 | ml | |||
Kawałki kurczaka w warzywach po chińsku | 300 | g | |||
Ryż | 150 | g | |||
Napój | 200 | ml | |||
Cena | 24,00 | zł |
♦ Poniedziałek (zestaw 2)
Zupa z fasolki szparagowej | 500 | ml | |||
Filet drobiowy zawijany z suszonymi pomidorami i mozzarelą | 100 | g | |||
Ziemniaki \ kasza \ ryż | 200 | g | |||
Surówki dwa rodzaje | 100 | g | |||
Napój | 200 | ml | |||
Cena | 24,00 | zł | |||
Naleśniki z kurczakiem i brokułami zapiekane w serze | 22,00 | zł |
♦ Wtorek (zestaw 1)
Zupa szczawiowa z jajkiem | 500 | ml | |||
Zrazy zawijane z pieczarkami w sosie pieczeniowym | 100 | g | |||
Ziemniaki \ kasza \ ryż | 200 | g | |||
Surówki dwa rodzaje | 100 | g | |||
Napój | 200 | ml | |||
Cena | 24,00 | zł |
♦ Wtorek (zestaw 2)
Zupa z fasolki szparagowej | 500 | ml | |||
Filet drobiowy po wiedeńsku | 100 | g | |||
Ziemniaki \ kasza \ ryż | 200 | g | |||
Surówki dwa rodzaje | 100 | g | |||
Napój | 200 | ml | |||
Cena | 24,00 | zł |
♦ Środa (zestaw 1)
Zupa kalafiorowa | 500 | ml | |||
Kotlet mielony z kapusta i ryżem w sosie pomidorowym | 100 | g | |||
Ziemniaki \ kasza \ ryż | 200 | g | |||
Surówki dwa rodzaje | 100 | g | |||
Napój | 200 | ml | |||
Cena | 24,00 | zł |
♦ Środa (zestaw 2)
Zupa szczawiowa z jajkiem | 500 | ml | |||
Golonka wieprzowa gotowana | 260 | g | |||
Ziemniaki \ kasza \ ryż | 200 | g | |||
Kapusta zasmażana | 100 | g | |||
Napój | 200 | ml | |||
Cena | 26,00 | zł | |||
Naleśniki z gyrosem pieczarkami i serem | 24,00 | zł |
♦ Czwartek (zestaw 1)
Zupa buraczkowa | 500 | ml | |||
Krokiety z szpinakiem i fetą | 300 | g | |||
Ziemniaki \ kasza \ ryż | 200 | g | |||
Surówka | 100 | g | |||
Napój | 200 | ml | |||
Cena | 22,00 | zł |
♦ Czwartek (zestaw 2)
Zupa kalafiorowa | 500 | ml. | |||
Udko pieczone | 160 | g | |||
Ziemniaki \ kasza \ ryż | 200 | g | |||
Surówki dwa rodzaje | 100 | g | |||
Napój | 200 | ml | |||
Cena | 24,00 | zł |
♦ Piątek (zestaw 1)
Zupa buraczkowa | 500 | ml | |||
Krokiety z szpinakiem i fetą | 300 | g | |||
Surówka | 100 | g | |||
Napój | 200 | ml | |||
Cena | 22,00 | zł |
♦ Piątek (zestaw 2)
Zupa borowikowa z makaronem | 500 | ml. | |||
Kotlet słoneczny | 100 | g | |||
Ziemniaki z wody | |||||
Surówki dwa rodzaje | 100 | g | |||
Napój | 200 | ml | |||
Cena | 24,00 | zł | |||
Wątróbka drobiowa z cebulką | 24,00 | zł |